Изписват Борисов от болницата (ВИДЕО)

Днес изписват премиера в оставка Бойко Борисов. Припомняме, че той бе приет по спешност и вчера бе опериран, заради травма в коляното.

Около 10:15 часа пред входа на болница „Софиямед“ пристигнаха служебните автомобили на НСО, с които Борисов ще се прибере.

„Досега благодарих на сестрите и на лекарите. Вижте как се радват хората, дали сме токсична партия?“, каза Борисов.

„Иван Костов аз го уважавам. Като премиер е идвал многократно при мен и сме говорили по много теми. Той е твърд човек и не обича хората. Бяхме веднъж със Слави Трифонов на кино и срещнахме Иван Костов и жена му. Той се здрависа с мен, Слави Трифонов му подаде ръка, но Костов си я прибра в джоба“, разкри Борисов.

По думите му сега партията на Костов подкрепя безусловно партията на Слави Трифонов. „До вчера те бяха чалгари за тях“, отсече премиерът.

„Ние подкрепяме разследването за „Росенец“. И затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, категоричен е той.

„Парламентът да вземе решение за Щаба. Да гласуват със същия състав ли ще е или с нов. Министърът за една минута може за подпише. Това заяви още премиерът в оставка.