Луна: Промяната ще дойде като се кандидатирам за президент наесен

639

Певицата Луна е прекарала изборния ден с инициативния си комитет. По думите ѝ, след тези избори няма да има промяна, а тя ще дойде наесен, когато самата Луна ще се кандидатира за президентските избори. Затова тя не е дала своя вот вчера.

„Обсъждахме бъдещето с инициативния ми комитет. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, каза още певицата.

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. Луна е реалист и смята, че няма никаква промяна в управление на страната вече повече от 30 години.

„Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна, пишат Novini.bg.

Попфолк изпълнителят Илиян гласува за истината. Тупалката пуска своя вот в изборния ден с надеждата нещата в страната да продължат да се оправят. „Харесвам Бойко Борисов. Познаваме се с него. Пял съм по време на негови кампании. Голям пич е. Много е земен. Направи много за държавата. Не мога да кажа за черното бяло. С неговото управление се направиха нови пътища Инфраструктурата в страната се подобри“, казва още Тупалката.

Колежката му Емануела също пуска бюлетина в тъмната стаичка. „Винаги гласувам“, казва певицата. „Всеки глас е важен. Дано има промяна. Българите трябва да сме обединени, когато искаме нещо. Точно това ни липсва. И затова сме на това дередже вече дълги години“, добави още певицата в изборния ден.

Карантинираната Софи Маринова сподели пред „България Днес“, че не ѝ се занимава да си поръчва подвижна урна. Певицата е с COVID от седмица и няма право да напуска дома си. „Няма да мога да гласувам. Въобще не ги разбирам тия неща с подвижни урни и поръчването им“, разкри СофИ пред вестника. Тя допълни, че винаги гласува, но този път ситуацията е такава, че няма да има тази възможност. Софка кара леко вируса и дори успява да намери сили, за да се преобрази в „Като две капки вода“.

По публикацията работи: Мариела Анастасова