Ицо Хазарта: При 60% хора негласували е несериозно да говорим за желание за промяна

301

„Избирателната активност е ниска. Аз лично гласувах по обяд. Мисля си, че все пак трябва да изкажем голяма благодарност към всички, които гласуваха и най-вече към българите в чужбина, които показаха, че обичат страната си“.

Това сподели в студиото на bTV рап изпълнителят Ицо Хазарта по повод парламентарните избори у нас. На въпрос дали хората са демонстрирали желание за промяна той отвърна, че при 60% хора, които не са отишли до урните, е „несериозно да се говори за желание за промяна“.

„Половината хора не са гласували, 30% са избрали каквото е досега – нямам как това да е желание за промяна“, смята още популярният рап изпълнител.

„Смятам, че е по-важна работата, която се върши. Хората, ако кажа името на Пейо Колев, повечето не знаят кой е. Благодарение на него всички знаят къде е Шипка. Но самата личност ни убягва. Искам да кажа, че важните неща, които правят хората, ги надживяват“, коментира още Ицо Хазарта резултатите от изборите към момента.

„Примирението е неправилен избор. Сутринта призовах хората да гласуват и прочетох стотици коментари колко е безсмислено. Забелязах в живота, че ако има нещо безсмислено, това е коментар във Фейсбук или псувня на маса“, каза още Ицо Хазарта.

По публикацията работи Снежина Раева