Бритни Спиърс: Плаках две седмици след като гледах документалния си филм

56

Бритни Спиърс разкри, че е плакала в продължение на две седмици, след като е гладала документалния филм, посветен на нейния живот, съобщават от BBC

Певицата заяви, че не е могла да изгледа изцяло филмът  „Рамкиране на Бритни Спиърс“, но частите, които е видяла силно са я разстроили.

„Не гледах документалния филм, но от това, което видях, бях смутена от светлината, в която ме поставиха“, написа поп звездата в Instagram.

39-годишната певица каза , че е плакала две седмици след излъчването на продукцията.

Изявлението и беше придружено от видео на певицата, която танцува и свири на въздушна китара на хита на Aerosmith Crazy.

„Животът ми винаги е бил много спекулиран … наблюдаван … и съден наистина през целия ми живот !!!“ –  сподели Бритни Спиърс на почителите си в социалната мрежа.

„Необходими са много сили, за да се ДОВЕРЯ на вселената с истинската ви уязвимост, защото винаги съм бил така осъждана … обиждана … и смутена от медиите … и все още съм до днес.

„Тъй като светът продължава да се върти и животът продължава, ние все още оставаме толкова крехки и чувствителни като хората“, продължи тя.

„Не съм тук, за да бъда перфектна … перфектното е скучно“, заключи тя. „Тук съм, за да предам добротата.“

Документалият филм за Бритни Спиърс излезе на 5 февруари тази година. В него се разказва за началото на кариерата на звездата до момента, в който Бритни се оказва и продължава да бъде под опеката на баща си. От 12 години Джейми Спиърс ръководи бизнеса и финансите на дъщеря си. Певицата не може самостоятелно да подписва документи и прави големи покупки без неговото съгласие.

През 2008 г. Бритни Спиърс отново бе в плен на ментално заболяване, което наложи да бъде поставена под медицинско наблюдение. Тогава съдът отреди родителски права върху децата на бившия й съпруг и това докара певицата до тежка криза, която за малко да завърши фатално.

Превод: Редакция „Нова Вест“, Ралица Димитрова