Американец откри изгубения си лотариен билет: Спечели над 1 млн. долара

60

Американец успя да открие лотарийния си билет, който изгубил на паркинг. На 11 март Ник Слатън от гр. Спарта разбрал, че билетът му донесъл печалба от 1 178 746 долара, съобщава Асошиейтед прес.

„Бях шокиран, не можех да повярвам”, казва мъжът, който купил билета от местната бакалия на 10 март. Щом научил, че печели, той се втурнал да сподели радостната вест с годеницата си, която била на работа, след което продължил с множество обиколки на града, включително съпроводил брат си до магазин за авточасти, после обядвали в заведение, предава БТА.

Час по-късно мъжът от еуфория изпаднал в паника, след като установил, че билетът му го няма. Според правилата на лотарията, ако собственикът загуби билета си, за печалбата може да претендира този, който го е намерил. Слатън веднага тръгнал обратно по маршрута си от деня и открил билета на паркинга на магазина за авточасти.

„Това е билет за един милион долара и някой го беше настъпил”, каза Ник. Той прибрал билета и си взел печалбата. Двамата с годеницата му възнамеряват да продължат да работят, да си купят нови коли и собствена къща и да инвестират.

По публикацията работи: Мариела Анастасова