Според учени: „Ивермектин“ е безопасен и ефективен за лечението на Covid

156

Водещи медицински и научни експерти от цял свят ще представят доклад за последните изследвания, които показват безопасното и ефективно използване на лекарството „Ивермектин“ за лечението на Covid-19. Докладът ще бъде представен на специална дискусия на 18 март, която ще се организира от Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC).

Учени и лекари от САЩ, Великобритания, ЕС, Южна Америка и Израел ще обсъдят най-новите научни и клинични изследвания. Те призовават правителствата незабавно да приемат в протоколите си употребата на „Ивермектин“ за предотвратяване и лечение на COVID-19.

Дискусиите ще включват най-новите данни за това как лекарството е намалило положителните случаи на COVID-19 в големите градове по света, ролята на „Ивермектин“ в ранното лечение на COVID-19 и защо то трябва незабавно да бъде прието като безопасна и ефективна профилактика и лечение на COVID-19. Панелната дискусия ще се проведе в четвъртък, 18 март 2021 г. чрез видеоконференция, съобщиха сайтът newswise.com, цитирани от „24 часа“.

Алиансът FLCCC е създаден през март 2020 г. от група световно известни лекари и учени за проучване и разработване на животоспасяващи протоколи за профилактика и лечение на COVID-19 във всички стадии на заболяването.

По публикацията работи: Мариела Анастасова