Двегодишно бебе оцеля по чудо след падане от 12-етажен блок

316

Доставчик от Виетнам бе обявен за истински герой, след като спасил малко момиченце, докато е падало от 12-ия етаж на 16-етажна сграда в Ханой.

31-годишният  Ман работил като шофьор на камион и предоставял професионални услуги за опаковане. Инцидентът се случил около 17 часа в неделя, съобщават от Independent.

Докато седял в колата си  и чакал свой клиент от отсрещната сграда, мъжът дочул  бебешки викове. Доставчикът първоначално не се обърнал. Едва когато разбрал, че някой вика за помощ се втурнал да помогне.

„Веднага излязох от колата и намерих начин да вляза в близката сграда. Качих се на 2 метра висок керемиден покрив, за да потърся подходяща позиция и  да взема момичето. Опитах се да протегна ръка и положих максимални усилия, за да хвана бебето,за да не падне директно на земята. За щастие то падна в скута ми. Прегърнах я набързо, след което видях, че от устата и тече кръв ” обясни спасителят  Ман.

Щастливото бебето веднага било откарано в близката болница. Според доклада, момичето е със счупени ръка и крак, но състоянието му е стабилно. Спасителят му с е получил изкълчване на ръката.

Превод и редакция: „Нова Вест“, Ралица Димитрова