Ключови свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков с противоречиви показания

blank
Снимка: Кадър БТВ

Продължава делото срещу Кристиан Николов, причинил тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

Заседанието днес продължи с разпити на ключови свидетели, станали очевидци на тежкия инцидент, както и съсед на обвиняемия Кристиан Николов, предадоха от novini.bg.

Съседът на Кристиан разказва, че вечерта преди инцидента е имало купон. Музиката към 2 през нощта от къщата на Николов станала нетърпима, а лично той им е правил забележка за пушене и силен шум.

Други очевидци, но на самата катастрофа споделят, че в деня на произшествието движението е било спокойно заради пандемията и празника. Те били спрели на червен светофар, когато чуват силен удар и виждат как една от колите се движи срещу тях, а друг автомобил остава в центъра на кръстовището. Свидетелката  незабавно е  подала  към 112.

Тя бе категорична, че не е забелязала шофьорът на Ауди-то  или спътниците му да помагат на пострадалия тогава Милен Цветков. Прави впечатлението, че Кристиан е излязъл от колата си с голяма енергия. Свидетелката не разпознава към момента водача, защото го видяла за кратко, а към днешния ден той изглежда различен.

Семейството си тръгва от мястото на инцидента заради опасност от избухване на пожар от смазаната кола и заради страх за живота на децата им. Очевидците разказват, че не са чули спирачки и не е имало спирачен път.

По публикацията работи: Ралица Димитрова

- Реклама -