Линиите на ръката разкриват какво бъдеще ни очаква

126

Искало ли ви се е някога да разберете какво ще ви се случи в бъдеще? Дали ще живеем дълъг живот, ще има ли късмет в любовта… Оказа се, че линиите по ръцете ни могат да издадат много за нашата съдба.

Външната част на ръката е свързана с външната природа на човека, а вътрешната част — с дълбоката и скрита същност на личността, с нейното минало и бъдеще.

Линията на живота

Линията на живота започва от свивката на ръката и обкръжава възвишението на Венера.

Ясната, дълга и гладка линия показва добро здраве и успехи в живота. Тънката и неясна линия — деликатно здраве и слабо изявен характер.

Ако линията на живота в началото е разделена от линията на ума, това значи самостоятелност и решителност.Чистата, ясна и продължителна линия е живот с шансове във всички области.

Линията на сърцето

Линията на сърцето е свързана с чувствата и емоционалния живот. Много дългата и права сърдечна линия през цялата ръка означава идеалист. Разклоненията в началото — любовни връзки.

Отдалечената линия от пръстите — независимост и свобода на чувствата. Когато е близо до пръстите — ревност и консервативни наклонности.

Линията във вид на островчета и синджир — изобилие и трудно контролиране на чувствата.

Отсъствие на линия и слаба линия означава безсърдечие и любов към другите.

Линията на ума

Тази линия показва как се разпорежда нейният собственик с умствените възможности, дадени му от природата. Тази линия се вижда добре. Слабото й очертаване говори за слаб интелект.