Божков призова Слави да се обединят: Трифонов отговори светкавично

1418

Поканата бе отправена във Фейсбук, отговорът на Трифонов не закъсня, също в социалните мрежи

„Много от целите на Българско лято и ПП ”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на избори 2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България-да се обединим“. Това заяви изненадващо в социалните мрежи дубайският беглец Васил Божков. Така той покани Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“ да се явят на изборите с общи листи и заедно да спасят България.

Партията на бизнесмена „Българско лято“ не бе регистрирана за изборите. Софийската градска прокуратура оспори решението на Софийския градски съд за регистрация на партията „Гражданска платформа Българско лято“ на 12 февруари и така не можа да бъде довършена процедурата по регистрацията й в съда, предава „24 часа“.

„Нищо неочаквано. Ще участваме на изборите с мандатоносител“, коментира тогава във фейсбук от Дубай Божков. Днес той отправи предложението си до Слави.

„Още на 30 ноември аз заявих, че партия „Има такъв народ“ ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал“, отговори му Слави Трифонов също във фейсбук.

По публикацията работи Снежина Раева