Бойко Борисов гневен: Оставете сина на Радев на мира. Не ви ли е срам(ВИДЕО)

594

Днес, докато беше на обикалка из страната, премиерът Бойко Борисов коментира ситуацията със Георги Радев-сина на президента. Премиерът остро осъди провокациите и защити сина на Радев: Със сигурност с баща му сме правили по-големи глупости.

„Децата ни реват у нас, внуците реват. Да ви питам – демократи ли сте вие? Върховенство на закона ли е това? Какво искате? Провокации ли искате?“, добави гневно той.

Тези ли са демократите? Познавам момчето на Радев – рядко готин, умен, красив и спортист. Оставете го на мира! Не ви ли е срам да правите така с деца?, попита Борисов.

„На такава възраст е, че прави грешки. И на възрастните им се случа да сгрешат с нещо. Ние с баща му сме правили и по-големи глупости“, посочи министър-председателят.

„Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път “пазителите на демокрацията” тормозят най-нагло децата ми. И то пред дома им. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз! Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони – не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Така ли разбират демокрацията? Това ли е върховенството на закона според тях? Въпреки цялата им злоба, ние ще бъдем толерантни. Ще отговаряме само с работа и изпълнени ангажименти.“ това публикува в своя профил премиерът.