Спипаха сина на Румен Радев на шумно парти в хостел в София (ВИДЕО)

416

Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев е сред тийнейджърите, които бяха хванати на шумно парти в хостел в центъра на София.

През уикенда имаше засилени проверки в заведения за спазването на ограниченията и мерките заради ковида. Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта.

При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция. Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард „Христо Ботев“. На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни. Здравният министър потвърди, че синът на президента Румен Радев е бил сред присъстващите.

„Повече не мога да ви кажа, имате свръх очаквания от министъра на здравеопазването, все пак ние не провеждаме разследване, това е в компетенциите на МВР”, заяви министър Ангелов, предаде NOVA.

Министър Ангелов обясни, че има информация за всички нередни случаи: „Във всички тези места, където са открити нередности по спазването на противоепидемичните мерки, са съставени необходимите административни документи от органите на РЗИ”, каза Ангелов.

По публикацията работи: Мариела Анастасова