Стрелец: Благоприятно време за кратки пътувания и разходки

114

Телец: Удачен ден за тези, които не са свикнали да се оставят да бъдат надприказвани.

Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате усилия и да се стремите към проблемните цели, независимо от това, колко препятствия има по пътя, а сега просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се разваля с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето униние ще стане всеки човек, който случайно Ви попадне под ръка. Може да оправите ситуацията, насочвайки своята енергия към обучение. Този ден е много подходящ за придобиване и усъвърщенстване на полезни навици.

Телец
Удачен ден за тези, които не са свикнали да се оставят да бъдат надприказвани. Изглежда Ви очаква продължителна полемика с Вашия любим човек. Нека Вашето красноречие бъде непрекъсващо, а източникът на аргументи – бездънен. Само при това положение ще можете да постигнете желания резултат.

Близнаци
Доста много ще постигнат онези Близнаци, които умеят правилно да поставят ултиматуми и да блъфират. Рискът вдъхновява. Благодарение на обстоятелствата, нито за минута няма да загубите увереността в собствената си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на друг знак, ако се опита да наптави съвсем същото, ще постигне точно противоположен резултат. Днес сте склонни да си играете с чувствата на другите, включително и с тези на хора, които много уважавате. Бъдте внимателни: близките ще Ви простят прегрешенията на този ден, но неприятния привкус от обидата все пак ще остане.

Рак
Най-важното за Вас сега е, да не привиквате към хубавото. А то в отношенията с Вашия любим човек днес ще бъде прекалено много. В някои моменти даже ще Ви се струва, че спите или неочаквано сте попаднали в приказка. Какво пък, нека е така! От това ще получите максимум удоволствие!

Лъв
Упорито се опитвате да преуспеете в нещата, които Ви се струват важни и интересни. Направете пауза, за да си поотдъхнете, и едновременно с това отново да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете съвсем в друго направление. Не винаги ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която увеличава всеки техен недостатък. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за собственото си поведение. Забелязвате чуждите желания, но не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат дори и най-близките Ви приятели са принудени да се защитават от нападки и критики.Дръжте се по-меко, за да запазите мира.

Дева
Нама да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни
Денят ще Ви радва с нови възможности. Наистина, за да можете да се възползвате от тях, трябва да се откажете от някои стари връзки и привички, но това съвсем няма да Ви уплаши. Готовността да възприемете всичко ново и способността да забравите стереотипите, днес се явяват едни от силните Ви страни. Още едно качество, което навярно ще Ви е нужно, това е умението спокойно да реагирате на глупостите, които говорят и правят другите хора. Там, където другите се карат и ругаят, Вие трябва само иронично да се усмихвате, без да давате воля на раздразнеието и гнева си. Поведението Ви ще стане достоен пример за много хора.

Скорпион
Днешният ден ще премине без загуби, ако проявите предпазливост и не се намесвате във всички афери и авантюри, в които Ви предложат. Да се рискува е крайно нежелателно. Вероятността (ако трябва да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите начинания във всяка област е по-добре да предпочетете проверените с времето неща. Възможни са малки травми. Бъдете предпазливи по време на разходка и работа с остри инструменти. Ако заминавате на пътуване, вземете със себе си повече пари, защото пътните разходи ще се окажат много по-големи.

Стрелец
Благоприятно време за кратки пътувания и разходки, особено в компанията на приятели. Може да направите посещение на близки роднини, или да си обменят последните новини. В резултат е възможно още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни действия и душевни сътресения през това време не се предвиждат, но не се очакват и големи достижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става около Вас, като използвате за целта най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…