Популярен бивш кечист смени пола (ВИДЕО)

479

Тайлър Рекс, едно от популярните имена в световния кеч, изуми последователите си с признанието, че вече е трансджендър, пише Woman.bg. Тайлър, чието истинско име е Габриел Алън Тъфт, вече се казва Габи Тъфт.

Кечистът, който е на 42 г., сподели с последователите си в Instagram официално изявление, в което разкрива пътя, по който е преминал към истинското си аз.

“Това съм аз. Без срам. Това е една моя страна, която досега бе в сянка, страхувайки се от това какво светът би си помислил, страхувайки се какво биха казали или направили моето семейство, приятели и последователи. Вече не ме е страх. Сега мога да кажа със самоувереност, че се обичам за това, което съм.“

В следващите редове Тъфт разкрива, че изминалите 8 месеца са били най-трудните в живота му.

“Вълнението от това, че съм трансджендър и от това, че трябва да се изправя лице в лице със света, на няколко пъти почти ме довърши. Въпреки това в деня, в който спрях да се интересувам от това какво мислят другите хора, беше денят, в който станах наистина неограничена и позволих на истинското ми аз да се покаже на светло.”

В своето изявление Габи благодари и на жена си Присила, с която имат 9-годишна дъщеря. По думите на Тъфт, съпругата ѝ проявявала пълно разбиране и приемала новото ѝ амплоа.

“Не очаквам всички да са съгласни с мен или да ме разберат. Няма как да променя вашите разбирания. Искам само да знаете, че външната обвивка може да се промени, но душата остава същата”, разкрива още кечистът.

По публикацията работи: Мариела Анастасова