Дева: Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите

85

Овен
Овните са много решителни, и също толкова несъобразителни, и това е причината за техните безотговорни постъпки, за които след това ще се наложи да съжаляват. Положителният аспект на този ден е нарастване на творческия потенциал. Днес ще Ви „посещават” отлични идеи и интересни планове, реализацията на които ще донесе голямо удоволствие и ще Ви дари с безценен опит. Към личните отношения се опитвате да подходите от гледна точка на логиката и здравия разум, и правите впечатление на човек, който е пресметлив и хладнокръвен. Всъщност това съвсем не е така, но ще бъде трудно да убедите своите близки.

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено състояние към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци

Вече сте на сто процента готови да осъществите намисленото, а ентусиазмът може да се предаде и на Вашите приятели. Възможно е, те да почнат да правят нещо подобно на онова, което сте планирали, или да Ви попитат може ли да последват Вашия пример. Ако може да преразгледате плановете си и да се пренастроите на екипна работа, би било много добре. Какво може да е по-добро от нов начин на действие в компанията на стари приятели?…

Рак

Днес е голяма вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв

Днес е много подходящ ден, в който да опитате нещо ново. Дали това ще бъде десертно блокче с мно-о-о-ого дебела заливка от шоколад, или нещо по-полезно, ще разберете, когато отхапете! А е възможно и това Ваше ново „нещо” да няма нищо общо с яденето. Разговаряте с нов човек? Имате нова дреха? Отивате на работа по нов маршрут? Отново се чувствате влюбени? Или сте почти готови да си купите нещо от втора ръка? Да го вземе Дявол, може да правите всичко, изброено до тук! Тогава просто се наслаждавайте!

Дева

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в усамотение, но не и сред многолюдна тълпа. Вие хем искате да си отдъхнете както трябва, хем искате да прекарате времето си с един много важен за Вас човек. Така че вместо на сила да отидете някъде и да си давате вид че отлично си прекарвате, ако наистина нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер само за двама.

Везни

Днес сте много любопитни, а това означава, че денят няма да мине без интересни открития. Проблемът е само в това, че не всички получени знания ще Ви зарадват. Дори може да стане така, че да се опитате веднага да забравите онова, което сте успели да си изясните днес. А и денят е много подходящ да се представите пред някого в нова светлина.

Скорпион

Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни, както Ви се струва сега. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към собствен график. Изключително полезна е самодисциплината: именно тя ще помогне да избегнете хаоса, излишната суета и неразбориите. Решаването на голяма част от семейните проблеми ще легне на Ваш гръб. Постарайте се да вземете под внимание интересите на всички, дори това да изисква от Вас определени жертви. Само искрената грижа в полза на другите , може да Ви помогне да се справите с влиянието на негативните тенденции в личните отношения.

Стрелец

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придружите, докато се качи в таксито…

Козирог

Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя любим човек, днес това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви прости. От душата Ви ще падне един огромен камък, а отношенията Ви ще станат по- близки, прости и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде емоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

Източник: lamqta.com