Везни: Предстои Ви Много комфортен ден. За никъде няма да бързате

175

Телец: Точно Вие сте човекът, който може да направи този ден интересен и весел и за себе си , и за своите приятели.

Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания – обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Телец
Точно Вие сте човекът, който може да направи този ден интересен и весел и за себе си , и за своите приятели. Телците отлично се справят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине съвсем без трудности. Възможни са проблеми в семейството. Едва ли ще успеят да запазят спокойствие тези, които имат деца, защото ще им бъдат поднесени неприятни сюрпризи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото поколение, а това е не толкова уморително, колкото отговорно и трудно.

Близнаци
Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв
За да остане семейната атмосфера спокойна и да не я усещате като постоянна заплаха, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите изпълнението на своите задължения. Това се отнася не само за задълженията Ви към родителите, а и същото, с малки поправки, за Вашите професионални, социални и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се опитвате да си присвоявате чужди заслуги или да навлизате в чужда територия, всичките Ви усилия ще бъдат оценени по достойнство. Преди да давате указания на подчинените или да възразявате на шефа, внимателно разучете своята длъжностна характеристика.

Дева
Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни
Много комфортен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойес на помощ(което, за съжаление, е твърде вероятно). Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен за Вас човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион
Чак до късно вечерта ще бъдете във фокуса на вниманието на Фортуна. Това е успешен и многообещаващ ден. Ще можете доста добре да покажете своите таланти и способности. Освен това денят е отличен за тържества, празненства и рекламни акции.Помнете, че звездите могат само да привлекат Вашето внимание върху някаква страна от живота или да Ви предскажат някои тенденции, но в никакъв случай няма да опишат точно Вашето бъдеще.

Стрелец
Не бъдете прекалено взискателни към Вашия любим човекВъзможно е да не Ви отделя достатъчно време не защото не иска, а защото просто не му достига време и не знае с какво по-напред да се захване. Дайте му възможност малко да дойде на себе си. Утре е възможно всичко да бъде иначе…

Козирог
През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей
Днес ще разберете, че Вие с Вашия любим човек сте едно цяло, което не трябва да се разделя, даже и отсрани много да се постараят за това. Важното е вие да на се стараете, че току-виж – взело пък и се получило – разни чудеса стават в света!…А това съвсем не ви е нужно…

Риби
Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, защото това може да ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подходящ момент да разчистите всичко ненужно около себе си.