Риби: Днес ще Ви се иска романтика в отношенията

117

Овен
Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако се наложи да влезете в стълкновение със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде много напрегната, но пък през втората явно Съдбата ще Ви демонстрира своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни конфликти от всякакво естество, но условията и компромисите, които днес Ви изглеждат разумни и приемливи, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви лични проблеми, имайте готовност след известно време те отново да напомнят за себе си.

Телец

Когато изцяло сте обхванати от оптимизъм, веднага става ясно, че тези чувства са заразни. Не губете време и го прекарайте с любимите хора. Разсмейте ги, прегръщайте ги без умора и им покажете, че сте готови да направите каквото и да е, стига на тях да им бъде хубаво. И нека след това не Ви е чудно, когато човекът, когото обичате повече от всичко, Ви накара да играете по неговата свирка.

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

Вашите собствени пресмятания и намеренията на съмишлениците или роднините през днешния ден може да се окажат несъстоятелни, предвид разкриване на нови обстоятелства, или неочаквани поврати на съдбата. През това време не трябва да си търсите нови приятели, защото е твърде вероятно те да се окажат ненадеждни и трудно предсказуеми. Освен това не трябва да се захващате и с реформи в дома си, или в семейството. Дори животът Ви да е неустроен и да има още какво да се желае, изчакайте с реализацията на оригиналните си замисли.

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на краищата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот. Само да не го пропуснете!

Скорпион

Днешния ден е прекрасен и подходящ за срещи с любимия човек, а също и за интересен отдих. Когато си избирате занимание за днес, избере си нещо необикновено, с което (по възможност) не сте се занимавали никога. Благоприятно ще преминат приятелските раздумки и мероприятия. В семейната сфера може да има проблеми. С неясно поставените задачи от роднините ще Ви бъде трудно , затова на време уточнете какво се иска от Вас.

Стрелец

Днес съвсем неочаквано ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем ситуация в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а възможно и за Вашия любим човек. Постарайте се, да направите измененията във възможно най- кратки срокове, защото утре тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне…

Козирог

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и малки травми по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа – нали знаете, че на Вашия знак е свойствено забавеното действие. Запазването на мира в отношенията с близките става трудна задача. Ще се наложи да правите отстъпки, а упоритостта Ви може да доведе до конфликт. Приятели, попаднали в сложна ситуация, ще се обърнат към Вас за съвет.

Водолей

Движите се, препускайки през глава, и току-виж сте се сблъскали с нещо крайно неочаквано. Става дума за запознанство с изключително интересен и необикновен човек, с когото дори и не можете да си представите някакви отношения само след няколко срещи. Какво пък – ако това действително е така, даже и недейте да планирате баналното отиване на кино. Защо да губите толкова ценно време, през което бихте могли да се опознаете?… Вместо това изпийте по чаша кафе или вино в малкото заведение зад ъгъла, и си поговорете.

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това.

Източник: lamqta.com