Лъв: Днес навсякъде Ви очакват изненади

209

Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Днес ще бъдете изпълнени с енергия и с намерения всичко да преработите по собствен вкус. В интерес на истинат, ще успеете да преправите всичко, но дали ще Ви бъде по вкуса, никой не може да каже…

Рак

Способността Ви да мислите нестандартно и да намирате успешни решения във всеки момент сега е по-важна от следване на указанията. Само че докато човекът, който раздава задачите е наблизо, не е зле да се преструвате. Но тъй като проектът със своята оригиналност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете огромно количество положително внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат невероятно възприемчиви към Вапата нова грандиозна идея. Колкото по-грандиозна, толкова по-добре!

Лъв

Днес навсякъде Ви очакват изненади. За по-голямата част от тях съвсем не може да се каже, че са зашеметяващи, но с помощта на една мигновено ще Ви се изясни това, което от доста време не Ви е давало покой. Нека не Ви разочарова липсата на драматичност – така е по-добре. В последно време напредъкът сякаш е спрял до една точка, а днес ще стане очевидно какво (или кой) му пречи. Реагирайте бързо и скоро ще започнете отново да се движите напред, подсвирквайки си в движение, сякаш Ви е известно нещо, което никой друг не знае.

Дева

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Ако искате вярвайте, а ако искате – недейте, но някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални затруднения, които изпитвате в момента. В края на крайщата, ако помислите, има един човек, на когото преди време сте помогнали да се измъкне от много заплетена ситуация. Защо не му позвъните сега? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя идея, която да Ви бъде от полза.

Стрелец

Много подходящ ден, за да си намерите ново увлечение. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят изключително гладко и нови отношения не Ви интересуват, може да завъртите ситуацията към намиране на хоби. Например може да се заемете с изучаване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки…

Козирог

Ще се окаже, че днес със своя любим човек сте на различна вълна, и с мъка ще се разбирате един – друг, даже и когато се изразявате с понятни думи и общоупотребявани термини. Може би езикът на жестовете ще ви помогне поне малко?…

Водолей

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Риби
Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.
Източник: lamqta.com