Родителите на безмилостно убитата Дарина: Нашият живот също беше в опасност (ВИДЕО)

1516

Имало е няколко заплахи по телефона от страна на Викторио към бащата да убитата Дарина. Междувременно прокурорът иска доживотен затвор за обвиняемия без право на замяна

Силно се надяваме да чуем постановяване на присъдата днес. Това каза Ваня Министерска, майката на убитата по жесток начин Дарина Министерска, чийто живот бе отнет от приятеля й Викторио Александров през 2018 г. Подсъдимият е обвинен и за умъртвяването на едногодишната им дъщеричката.

В ефира на NOVA почернената баба каза, че делото е протекло в нормален срок, имайки се предвид и пандемията. Тя посочи, че в началото на 2019 г. Викторио детайлно описва своите действия в злопоучния 29-и октомври, а по-късно признава вината си.

„Думите му са потресаващи не за друго, а заради начина, по който бяха изречени: „Ударих я няколко пъти и тя падна, извадих пистолета и я застрелях“. Вината му е доказана по безспорен начин“, коментира още Ваня Министерска.

Тя е категорична, че вината му е чудовищна.

„В началото каза, че съжалява, според мен чисто декларативно. Няма данни, че убийствата са извършени под ефект“, посочи още майката.

Бащата на убитата Дарина – Георги, каза, че и други приятелки са били тормозени. Той потвърди, че родителите на Викторио Александров не са правели опит да се свържат със семейството на Дарина.

Междувременно прокурорът иска доживотен затвор без право на замяна. Семейството на убитата потвърди, че той е изразил съмнения и за живота на родителите на Дарина. Имало е няколко заплахи по телефона към бащата.

На финала на разговора почерненото семейство каза, че след случилото се животът им е изгубил смисъл. Да изгубиш дъщеря и внучка – какво по-лошо може да ти се случи.

„Ние съществуваме, не живеем“, заявиха родителите.


Видео: NOVA