Роди се първото бебе от кампания „Посади надежда“.Ето в кой наш град

65

БОЖИДАР е ПЪРВОТО РОДЕНО БЕБЕ ОТ КАМПАНИЯТА С КОЛЕДНИТЕ ЕЛХИЧКИ „ПОСАДИ НАДЕЖДА“, това научаваме от профилът на Фондация „Искам бебе“ в социалната мрежа Facebook.

От фондацията съобщават, че на 15 януари, във Варна се е родил Божидар – първото бебе от съвместната кампания „Посади Надежда“ на Министерството на земеделието, храните и горите и Фондация „Искам бебе“, организирана през месец декември 2019 г. Чрез продажбата на живи коледни елхи, се набраха средства, чрез които подпомагаме 7 двойки с репродуктивни проблеми.

„Вярваме, че от тази кампания ще се роди живот!“ – каза министър Десислава Танева точно по това време през миналата година, когато изтеглихме жребий и дадохме надежда на няколко семейства, че имат подкрепа по пътя си към желаната рожба! Радостта на всички ни е огромна. Божидар е чакан 10 години.

Заслугата за неговото появяване на бял свят е на МЦАР ВАРНА и екипа на д-р Кателия Александров. Благодарим! Благодарим на майката донор, която е дарила частица живот от себе си, за да се случи чудото на живота.“ казват от фондация „Искам бебе“.