Телец: Днес няма да скучаете

109

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова денят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Днес е съвсем сигурно, че няма да скучаете! Това Ви гарантират и звездите. Вашата втора половинка ще Ви устрои такъв весел живот, че Вие ще започнете да си мечтаете за пощада и спокойствие. Разбира се, че желанието Ви ще бъде изпълнено, но уви, не днес. Друго нищо не Ви остава.

Близнаци

Денят ще започне много успешно. Ще се справите с много важни работи, тъй като действате бързо и находчиво, като не се страхувате от нестандартни методи и въобще ще се покажете по най-добър начин. Втората половина на деня ще бъде по-сложна. Тя ще донесе проблеми при общуването с близките и ще Ви накара да се замислите за перспективите на развитие на отношенията с любимия човек. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи. Пазете се – днес трябва да се въздържате от прекомерни физически натоварвания, преяждане и злоупотреба със спиртни напитки.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма никакви особени причини, а и поведението Ви да не се различава кой знае колко от обичайното, звездите препоръчват да измислите нещо. В противен случай има опасност, да Ви заподозрат в неискреност.

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретически. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

Везни

Днес трябва да пазите своя любим човек от всички беди и напасти, които може да му се случат, а вероятността от такива събития е доста голяма. В интерес на истината не може да се каже, че не Ви достига храброст и може да спасите не един близък човек, но дано не се налага…

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец

Всичко, което Ви каже днес Вашият любим човек, ще смятате за глупости , без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова … противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог

Денят е свързан с провокации. От време на време може да Ви „вдъхновяват” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които дори не се замислят, че подвизите съвсем не са задължителни, а понякога са и доста опасни. Не рискувайте! Откажете се от авантюрите! Трябва да приемате предложения само от надеждни и проверени хора! Поради силното външно влияние, емоционално ще се уморявате изключително бързо. Към обяд вече ще възникне у Вас желание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се , да го реализирате…

Водолей

През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постигнете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществяването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите няколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.

Риби

Днес трябва да поставите рязка граница между дружбата и любовта , и в никакъв случай да не я престъпвате, дори и на моменти много да Ви се иска… Все пак приятелят си е приятел, а любимият – любим, и този статус и понятия не трябва да смесвате. Нищо добро не би се получило от подобна смесица!

Източник: lamqta.com