Глория надви коронавируса: Ето кой я прибра от болницата

113

Напук на всички коментари и твърдения, че изпълнителката не се разбира с бъдещия си зет, именно той е човекът, който я откара до дома й след изписването

Короновирусът повали фолк звездата Глория, но днес тя е значително по-добре. Певицата бе изписана от ВМА вчера следобед, а до дома ѝ я отведе не друг, а бъдещият зет, пише HotNews.

Това става ясно от стори в социалната мрежа, което публикува самия той – Даниел Милушев, напук на твърденията, че с примата са в изострени отношения. От публикацията му се вижда как пътува с колата си към къщата на любимата си, отбелязвайки с таг Симона Загорова, която е бременна и със сигурност е предпочела да се пази от рискови места, където може да хване коварния вирус.

View this post on Instagram

A post shared by (@simonazagorova21)

Русенската фурия Гло може да се похвали, че напълно е излекувана от коронавируса Преди да напусне ВМА, дала два поредни негативни теста.

Изпълнителката на „Очите не лъжат“ се зарази след неразумно поет ангажимент около коледните празници. Тогава тя пяла в луксозен хотел край Пловдив, въпреки забраната на правителството за подобни събирания.

Навръх новата 2021-ва, Глория проплака, че е легнала болна, но пропусна да разкаже за нелепата си постъпка. Тя призова последователите си да не чакат последния момент и ако се почувства малко по-зле веднага да вземат мерки.