Ромският славей Софи Маринова се обясни в любов, но не на Гринго

971

Гласовитата изпълнителка публикува снимка в социалната мрежа с един от най-известните мъже в България, а в текст под нея написа любовно послание

Софи Маринова изненадващо за всички напоследък е много активна в социалните мрежи. Ромският славей си позволи да се обясни в любов на мъж, който не е половинката й Гринго.

„Щастието не е перфектно, докато не е споделено. Обичам те“, написа Софи и сподели снимка с мъжа, който е една от големите звезди в България. Признанието na Софи със сигурност не се е понравило на Гринго, а феновете й вече се питат какво се случва.

Посланието на Софи е към колегата й Азис. Двамата наскоро се видели и веднага се отдали на приказки и клюки по адрес на колеги. А дружбата им озадачи хората от техния бранш, които са наясно с обтегнатите им отношения през последните години.

Явно двете чалга звезди са си простили и отново са намерили път един към друг. А светските клюкари шушукат, че Софка набедила Азис, че иска да спи с нейно гадже. Това много го обидило и се разсърдил, изтривайки телефонният номер на бившата си приятелка. Той загърби приятелството си и със семейството на Тони Стораро, но явно с настъпването на Нова година е решил да бъде по-милостив и да прости на приятелите си.

 

Източник: show.blitz.bg