„Момичето на Бонд“, което обявиха за мъртво, е живо

130

По-рано беше съобщено, че звездата е изгубила битката за живота си

Актрисата Таня Робъртс, по-известна като „Момичето на Бонд“ заради ролята си в серията „Изглед към долината на смъртта“, всъщност не е мъртва. За това новинарското издание “People”, позовавайки се на информация от агента ѝ Майк Пингел.

По-рано тази седмица в интернет пространството се появи информация, че 65-годишната жена е починала при падане по време на разходка на кучетата си. Партньорът на актрисата Ланс О’Брайън бил получил обаждане от болницата, че Робъртс е загубила живота си.

„Състоянието й остава тежко. Молете се за нея.“, допълва Пингел.

Истинското име на Таня е Виктория Лий Блум и е родена през 1955 година в Ню Йорк. На 15 години напуска училище, омъжва се и потегля на автостоп из страната, докато майка ѝ не анулира брака ѝ. Скоро след това, в опашка пред кино, Таня се запознава със студента по психология Бари Робъртс и няколко месеца по-късно сама му предлага да се оженят. Двамата се преместват заедно в Холивуд през 1977 година. Звездата на Таня Робъртс изгрява, когато получава роля в последния, пети сезон на оригиналния телевизионен сериал „Ангелите на Чарли“.  играе в 14-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Изглед към долината на смъртта“. В него си партнира с Роджър Мур, за когото това е последно превъплъщение като британския шпионин.

 

Превод и редакция: „Нова Вест“, Зорница Буковска