Рапърът Криско за влиянието на социалните мрежи: Дъщеря ми е най-големият инфлуенсър (ВИДЕО)

403

Изпълнителят споделя, че детето му е изключително търсено, въпреки че все още няма собствен профил в Инстаграм

Рапърът Криско е известен с песните, които изпълнява и продуцира, а също и с това, че е сред най-влиятелните българи в Инстаграм. Профилът му има 434 хиляди последователи и се нарежда на 17-о място сред инфлуенсърите у нас.

В предаването „Преди обед“ той сподели, че за първи път от 13 години е посрещнал Коледа вкъщи. Пандемията и затворените заведения са му дали възможност да се събере с половинката си, детето им и голяма компания.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Относно инфлуенсърството, Криско казва, че ползва социалните мрежи основно, за да представя нещата, които прави. Той казва също, че не приема всяко предложение за реклама.

В песента и клипа „Хубаво ти беше“ рапърът иронизира инфлуенсърите. „Както всичко друго, у нас и инфлуенсърството е побългарено. Много ми е смешно да ги слушам как говорят за него като за сериозна работа“.

Във видеото участва и Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова, която се закани да съди изпълнителя, но все още не е завела дело. „Подборът на тази роля е отличен, предвид тематиката на парчето“, коментира Криско.

Най-големият инфлуенсър, според рапърът е детето му, което все още няма собствен Инстаграм, но много хора търсят именно него.


Видео: bTV