Глория с емоционална изповед в Новогодишната нощ

188

Примата на поп фолка, Глория, сподели в социалните мрежи емоционалната си изповед в последните часове на вече отишлата си 2020 година. 

Изпълнителката на „Златна клетка“, която до броени дни се очаква да стане баба, за първи път си позволява да бъде толкова многословна и да разкрие душата си и да извади на показ истинските си чувства, които понякога не са толкова щастливи, пише Blitz.

„Тази година беше много по различна от всички останали ! Видяхме истинските лица на много хора! Кой е предател и кой приятел! Година на важни и трудни решения ! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря, че направиха място за по-доброто! Чакаме с нетърпение новия член на нашето семейство!  Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща, които предстоят“, написа Глория.

За съжаление и тя падна в капана на Ковид-19 и не успя да присъства на концерта на Азис, който той организира за новогодишната нощ. Пайнерката почувствала неразположение и веднага си направила тест. Първият се оказал отрицателен, но вторият дал положителен резултат.

„Вярвам, че бързо ще се справя. Пазете се и не подценявайте ситуацията“, категорична е тя.

По публикацията работи: Мариела Анастасова