Мария Шарапова е щастливо сгодена (СНИМКИ)

293

Годеникът на бившата тенис звезда е британския търговец на произведения на изкуството Александър Гилкс. Двамата споделиха новината за годежа си в социалните мрежи

Бившата тенис звезда Мария Шарапова се сгоди за британския търговец на произведения на изкуството Александър Гилкс – бившият съпруг на най-добрата приятелка на Меган Маркъл Миша Нону, предаде NOVA.

Гилкс, чието състояние се оценява на над 20 милиона долара, и Шарапова споделиха новината за годежа си в социалните мрежи.

„Благодаря ти, че ме направи много, много щастливо момче! Искам цял живот да те обичам и да се уча от теб“, написа Гилкс в Instagram.

Шарапова добави: „Аз казах„ да“ от първия ден, в който се срещнахме. Това беше нашата малка тайна“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa)

Гилкс е израснал в Англия, учил е в колежа Итън, заедно с принцовете Уилям и Хари, и е близък приятел с принцеса Юджини и Пипа Мидълтън.

Той се раздели с Нону през 2016 г., 4 години след екстравагантната им венецианска сватба, която събра звездни гости, включително членове на кралското семейство.

Шарапова се оттегли от тениса по-рано тази година след забележителна кариера, включваща пет титли на сингъл от Големия шлем. Тя печели „Уимбълдън“ през 2004 г., когато е едва на 17. След това триумфира на всички други големи състезания, на Откритото първенство на Франция – два пъти – през 2012 и 2014 г.

Сред мъжете на сърцето й в миналото са фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн, звездата от НБА Саша Вуячич и Григор Димитров.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

 

По публикацията работи: Моника Цанкова