Голямо щастие: Ева Веселинова очаква близначета (СНИМКА)

96

Репортерката сподели новината чрез публикуване на снимка в социалните мрежи, на която вече си личи порасналото й коремче

В навечерието на едни от най-светлите празници, една от най-чаровните българки сподели радостна вест. Популярната репортерка Ева Веселинова разкри, че е бременна.

Красивата Ева сподели новината в Инстаграм, но нещо повече – тя очаква близнаци. Радостта е двойно по-голяма. Ева качи своя снимка, на която се вижда, че коремчето ѝ е определено пораснало. Под снимката тя написа следното вълнуващо послание.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Veselinova (@evaveselinova)

„Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина!“, пише красивата блондинка и продължава:

„Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам „златната среда“. Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце!

Ева за момента не разкрива в кой месец от бременността е, както и кой е таткото, но ние ѝ пожелаваме много здраве и спокойна бременност.