Овен: През този ден ще си намерите брат по разум

136

Овен
През този ден ще си намерите брат по разум. Или сестра. С други думи, ще срещнете представител на противоположния пол, който ще мисли и чувства също като Вас. Заедно ще Ви бъде леко и интересно – като че ли се познавате от самото си раждане. Може би съдбата Ви наистина е такава.

Телец

В момента всички наоколо са толкова заети, че е възможно да гадаете какво е останало за Вас. Ако не пожалите времето, в което може да се огледате наоколо си, ще видите няколко свободни краища. Които можете да вържете на възел. Днес е идеален ден за приключване на задачи, проекти и даже на незавършени разговори. Неотдавнашни предсказания на член от Вашето семейство, ще се сбъднат напълно. Макар и да не сте във възторг от това, трябва да признаете, че този човек е бил прав.

Близнаци

Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно.

Рак

През следващите няколко дни могат да възникнат различни неприятности в работата с някои висшестоящи личности, но, ще повярвате или не, те може и да не са виновни. Просто прекалено дълго сте били затрупани с работа, и днес виждате само негативната страна на всичко. Обмислете нещата и се опитайте да си предвидите кратка почивка. Не би било зле, за няколко дни да се отдалечите от хората, които Ви дразнят.

Лъв

От доста време се стремите към своята нова цел, и днес, най-сетне, ще видите някакви резултати. Ако Ви се струва, че не сте постигнали някакъв достоен успех, отстъплението днес не е никакъв вариант за Вас. Вие сте в центъра на събитията и със същия успех може да продължавате да вървите напред – скоро ситуацията ще стане изключително многообещаваща. В определен момент, ако разбирате същността на събитията, може да опитате да се внедрите в тази обстановка. Задайте няколко въпроса и влезте в час със ставащото.

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливост и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

Завоюването на човека на Вашите мечти, отива към своя край. Скоро той ще се предаде на милостта на победителя и ще живеете, както се казва, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази мечта се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава така да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, личен живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „откъснете” поне няколко часа, защото иначе в близко време ще имате и сили и време, но няма да има за кого да ги употребите.

Водолей

Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това положение липсата на комуникация за Вас няма да бъде проблем, а направо ще си е удоволствие. В противен случай ще се чувствате доста некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите чувства и емоции, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, но и не Ви подкрепят така, както би Ви се искало. Няма да чувствате липса от съветващи, но търпеливи слушатели, от които така се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви помогнат разходките, включително и по магазините.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

Източник: lamqta.com