Управляващите с категорична прогноза за предстоящите избори

350

Бившият министър на здравеопазването Десислава Атанасова от ГЕРБ обяви днес, че дадените обещания са спазени и това е една от причината, според нея изборите да се спечелят отново от управляващата партия.

„Сега в момента е изключително важно да се мобилизираме като общество. Не е важно да се следват темите и тезите на управляващите. Като общество да се мобилизираме, защото нашите лекари, нашите учители – те не издържат. Нашите болници не издържат на натоварването. Няма никакво значение кой управлява“, каза Атанасова, предаде БНТ.

По думите й, изборите така или иначе ще дойдат през март. Ако тази коронавирусна инфекция продължи, ако продължи ужасната статистика за загубили животи българи, кой ще се справи и как ще се справи, ако загубим болшинството от лекарите, учителите, това са стълбовете на едно общество. Трябва да сме единни като нация и да сме отговорни към себе си и обществото, допълни депутатът от ГЕРБ.

Има още няколко месеца до март, това е време, в което работим усилено върху новата предизборна програма. Може би ще спечелим изборите с това, че сме спазили обещанията си и ангажимента си към тези, които са ни избрали, заяви Атанасова.

„От 1 януари 2021 година основните изпълнени ангажименти са по отношение на доходите на хората. По отношение на минималната пенсия, минималната заплата, всички мерки, които продължават във връзка с коронакризата, социални плащания“, изтъкна Атанасова.