2021-Годината на Белия Метален Вол. Какво ще ни донесе?

977

2020г. е година на пандeмия, криза, безработица и много страхове.

Ще имаме ли късмет, здраве, финансов успех и спокойствие през Годината на Белия Метален Вол?

Предстои китайската година на белия метален Вол. Настоящата 2020 е под знака на Плъха/Мишката и тя ще отстъпи място на Бика на 12 февруари 2021. Неговата година ще продължи до 31 януари 2022 г.

Волът е вторият от дванадесетте китайски зодиакални знака. Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022). Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.

Що се отнася до Вола, то той е много трудолюбив и методичен. Новата 2021 г. ще бъде година, в която упоритият труд ще бъде възнаграден за тези зодиакални знаци. На късмет по отношение на парите ще се радват онези зодии, които не спират да полагат усилия. Също така ще усетим изцяло тежестта на нашите отговорности и ще е необходимо да удвоим усилията си, за да постигнем желаното.

Тъй като е метална година, освен бялото, цветове, които ще ни донесат щастие ще са жълто и зелено, те привличат просперитета и успеха. За да привлечете късмета към вас, носете метални аксесоари. През Годината на белия метален Вол ще трябва да бъдем дисциплинирани.

Тези зодии ще се радват на повече късмет.

Плъх

За родените под знака на Плъха идеалите и личните им връзки ще бъдат много важни. Годината на Вола идва със специална енергия за вас. Ще бъдете оптимистично настроени, а това много ще ви помогне.

Змия

Ако вашата зодия е Змия, то вие ще успеете да намерите отговори на най-личните и задълбочени въпроси. Желанията ви ще се сбъднат в точния момент, бъдете търпеливи, ще получите това, което ви е нужно. Близки и приятели ще имат нужда от помощта ви.

Кон

Връзките, които ще създадете или укрепите през следващата година ще са от ключово значение за вас. Към вас идва специална енергия. Ще имате много идеи, ще се радвате на подкрепата на любимите ви хора. Самочувствието ви ще се повиши значително, другите ще вярват във възможностите ви, затова не спирайте да правите планове.

Маймуна

Годината на белия метален Вол ще бъде много важна за вас. Ще намерите онези отговори, които търсите. Ако сега сте в дисбаланс, то това ще се промени. Ще бъдете по-балансирани, нови добри пътища ще се открият пред вас. Голяма част от мечтите ви ще се осъществят.

Прасе/Свиня

През 2021 г. парите ще потекат към вас. Ако искате да инвестирате пари в нещо ново, може да го направите, но след като обмислите всичко добре. Вие сте стратези по природа и понякога обмисляте решенията си твърде дълго. Годината на металния Вол ще ви зарадва с късмет.

Тигър

През 2021 родените под тази зодия ще търсят начини да подобрят живота си. Ще търсят своето вътрешно Аз. Много добра година за вашето здравословно състояние и социална среда. Ще е важно да не взимате емоционални решения. Внимавайте с разходите, възможно е да потърсите по-добре платена работа.

Заек

През новата китайска година ви очакват страст, топлина, любов, радост от живота, както и желанието да правите това, което ви се иска. Тези, които са по-амбициозни да успеят, ще привлекат вниманието към себе си. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Любовните проблеми ще изчезнат.

Коза/Овца

Някои от вас ще се радват на много нежност и любов. През 2021 ще продължите да се движите напред с увереност. Няма да липсват трудности, но ще се справите с тях. Само внимавайте с парите. Късмет няма да ви липсва, затова се възползвайте максимално от хубавите събития в живота ви.

Вол/Бик

Очакват ви промени както в личния, така и в професионалния живот. Като цяло, новата китайска година ще премине за вас спокойно, тихо и с благополучие в любовните отношения. Ако сте търпеливи, трудолюбиви, съдбата ще ви възнагради.

Куче

Годината за вас ще бъде изпълнена с енергия и ще участвате в много различни дейности. Ще успеете да се надградите, да променяте плановете си за бъдещето и да проследите нови направления, както в личния си, така и в професионалния си живот. Много е важно да планирате всичко внимателно и да внимавате с финансите си.

Дракон

В годината на белия метален Вол, Драконите ще бъдат изправени пред предизвикателства, с които ще успеят да се справят. Ако се занимавате с търговия, маркетинг, чужди сътрудничества, ще постигнете добри резултати. Личният живот ще се освободи от всякакво напрежение, ще може да създадете и нови любовни връзки.

Петел

Нови възможности за доходи, довършване на започнати проекти, решения относно наследствата. Накратко, такава ще бъде годината на металния Вол за вас. Ще имате голямо желание за промяна, за новости. Без значение дали ще взимате решения за любовта, пари, обмисляйте всичко внимателно. Между май и август финансовото ви положение може да се подобри.