Тони Димитрова продължава да скърби: Помагах на чужди хора, а не намериха спасение за брат ми

1215

През 2016 г. една от любимите певици на България загуби майка си и преживя тежко и болезнено раздялата с нея

Тихомълком и без да се жалва пред камери и микрофони, обичаната певица Тони Димитрова изживява един от най-тежките периоди в живота си. Миналата седмица я сполетя поредна жестока трагедия – брат й Йордан почина oт коварния Ковид-19.

Няколко дена пред това тя разкри, че брат й е имал положителна проба за вируса, после е изпаднал в много тежко състояние, интубиран е и част от органите му започват да отказват. Тони се молеше за чудо, плачейки за Йордан, който беше настанен в УМБАЛ „Света Марина“ във Варна. 61-годишният й брат обаче загуби битката с коронавируса, а трагедията се разигра навръх Архангелова задушница.

Неутешимата Тони пусна снимка с огромна траурна жалейка и свещ в профила си и така без думи разказва каква буря бушува в душата й. Под публикацията се натрупаха стотици съболезнования от нейни колеги, приятели и близки, пише „Минаха години“.

През 2016 г. една от любимите певици на България загуби майка си и преживя тежко и болезнено раздялата с нея. Тя много трудно се изправи след шока, който изживя тогава. „2016 г. щеше да е чудесна за мен, ако не беше станало нещо, което я превърна в най-тъжната – почина мама“, сподели бургаската певица в свое интервю. Тони бе направила всичко възможно да помогне на майка си да се справи с онкологичното заболяване.

„Ходех всеки ден и на моменти ме беше страх как ще я заваря. Имахме време с майка ми да си кажем доста неща. Сега се грижа за татко. Когато не мога, ме отменя брат ми. Не ми дава сърце да наема човек, който да помага на баща ми, камо ли да го пратя в хоспис“ , разказа обичаната певица

Така Тони остава съвсем сама на този свят с дъщеричката си, която отгледа сама. Припомняме, че бургаската гордост Тони Димитрова бе един от първите доброволци, откликнали на призива на Община Бургас през март месец. Сърцатата бургазлийка неуморно ходеше от врата на врата, за да доставя най-необходимото на хора в нужда по време на извънредното положение или пък отговаряше на горещия телефон. За огромно съжаление, един от най-близките й хора, не успя да се пребори въпреки всички лекарски опити.