Марс вече не е ретрограден: Шест зодии ще се радват на големи успехи

191

Това е много благоприятен период за всички ни, но астролозите го определят като съдбоносен за шест зодиакални знака

На 14 ноември Марс завърши своята ретрограда и започна своето движение напред. Това е много благоприятен период за всички ни, но астролозите го определят като съдбоносен за шест зодиакални знака.

Енергията на червената планета има голяма сила и влияние, а от 14 ноември започна един много важен астрологичен период, който експертите наричат ​​една от най-благоприятните промени през есента.

Ето кои са шестте зодии, на които директният Марс ще донесе късмет и големи успехи:

Овен

Марс е покровителят на Овена. Той ще направи големи крачки във всички сфери на живота, не само до края на 2020 г., но и през 2021 г. Овенът ще има нова мотивация и вдъхновение. Всичко ще се промени към по-добро, затова астролозите съветват Овена да не се страхува от промяната. Дори не най-приятните промени с течение на времето ще помогнат на Овена да разбере, че всичко в живота му върви както трябва.

Лъв

От 14 ноември за Лъва започва период, през който целите ще оправдаят средствата. Това означава, че ще бъде възможно да се направи решаващ скок към голямата му цел. Марс завърши ретроградата си и ще премахне всички окови от представителите на знака. Те ще почувстват прилив на сили и бодрост, ще намерят щастие и късмет. Меланхоличното настроение ще изчезне и ще почувстват повече вяра в себе си.

Дева

Девите наистина се нуждаят от благоприятни промени, тъй като напоследък имаха енергиен застой. Краят на ретроградния Марс би могъл да създаде идеалните условия за тези дългоочаквани промени, които ще засегнат всички сфери на живота. Представителите на тази зодия ще отделят повече време за съвместни дела, ще бъдат по-учтиви и позитивни. В бизнеса и работата Девите ще постигнат огромно вдъхновение. По-добре би било да отложат големите промени до 2021-ва – през януари може да помислят за смяна на работата и търсене на нов източник на доходи.

Скорпион

Марс е личният помощник на Скорпионите, въпреки че тази планета представлява противоположна по енергия стихия. От 14 ноември се очаква Скорпионите да увеличат интуицията и късмета си. Астролозите съветват хората от този знак да се заемат с най-важните неща. Няма нужда да отлагате нищо за по-късно. В края на 2020 г. и началото на 2021 г. ги очакват непланирани изненади във всички сфери на живота.

Козирог

Козирозите трябва да започнат да разчитат по-често на своите силни страни – упорита работа, предвидливост, мъдрост. През следващите месеци е малко вероятно те да имат друг такъв благоприятен период като първите две седмици от движението на Марс напред. Изключително вероятно е Козирозите да постигнат успехи в любовта, работата, бизнеса. Това ще им донесе слава и финансов растеж. Сега е моментът да преминете от думи към действия. Трябва да вървите напред, независимо колко труден може да изглежда този път.

Водолей

От 14 ноември късметът ще се усмихне на Водолея и ще му донесе голям успех във финансовия сектор. Ще бъде възможно да се правят скъпи покупки, да се предприемат дълги пътувания, да се променят средата и мястото на работа. Също така Водолеят ще постигне голям успех в любовта – Марс ще надари представителите на знака с мощна харизма и чар.

Източник: Edna.bg