Водолей: Обърнете днес малко повече внимание на родителите си

136

Лъв: Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка.

Овен
Вгледайте се днес в едно от най-близките си отношения. За хората е напълно естествено да се отдалечават един от друг, но е възможно да не осъзнавате, как бързо отслабва това приятелство.Неотдавна светско мероприятие се е оказало не така интересно, както сте очаквали, или близостта между Вас и другия човек вече не е такава, каквато е била по-рано? Направете корекция на своите очаквания и си дайте сметка, че ако и двамата поискате, ще можете да преживеете тези промени. Възможно е да е дошло време за един откровен разговор.
Телец
От много отдавна се учите да казвате „Не”, но понякога ужасно Ви се иска да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че почти всички, които са около Вас, сега са напълно съгласни с това. Изглежда е дошло време да предприемете решителни мерки. Опитайте се да поговорите откровено с някого. Придържайте се към неутрален тон и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци
Дали, заради пролетната умора или поради вътрешните противоречия, които ви измъчват, но днес ще изглеждате доста кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете емоциите си или поне не си изкарвайте лошото настроение на околните.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от нежност към Вашия любим човек и ако не я споделите , има голяма вероятност идеален шанс да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви съветват, да държите толкова чувства в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева
Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте направили правилно, и какво – не. Признайте си своите грешки и разберете, че още не е късно, за да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията самостоятелно, даже от това да има опасност да си спечелите неодобрението на околните. Ще постигнете много, само ако не се съмнявате в собствените си сили и възможности. За съжаление ще се наложи да общувате не само с интересни и приятни хора, но и с много несимпатични типове. Запасете се с търпение – то днес ще Ви е много, много нужно.

Везни
Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Днес можете да усетите някакъв натиск от страна на обществото. Един от Вашите приятели става част от кръга, от който Вие не сте във възторг, и съвсем безсмислено следва онова, от което не сте във възторг и което по никакъв начин дори не можете да приемете. Намерете някакъв благовиден предлог и се отстранете, като се придържайте към своя предишен план. За Вас е много важно да останете верни на себе си, и на това, което искате от живота. Той ще Ви рабере и ще Ви даде необходимото Ви пространство. Дори и това да не стане, то денят пак ще бъде продуктивен, защото Ви е показал, какво трябва да измените в тези отношения.

Стрелец
В живота Ви има човек, който винаги знае, какво е най-добре да каже, и който говори за това открито. Намерете този човек и го поканете на обяд или среща на четири очи. Дори и в моммента да нямате спешни въпроси, които да предстои да обсъдите, ще имате не малка полза от общуването с човека, в чието мнение никога не сте се съмнявали. Днес просто няма да приличате на себе си. Ще вземата много прибързани решения, които силно да Ви навредят. Помислете за своето здраве. Не е нужно да се преуморявате.

Козирог
Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било… Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей
Обърнете днес малко повече внимание на своята майка. Тя сега е в лошо настроение и се нуждае от Вашата помощ. Освен това за себе си може да напомнби стара болежка, за която отдавна сте забравили, и е крайно време да се отнесете грижливо към своя организъм. Отделете повече време на въпроса за личния си живот. Покажете се в очите на любимия в съвършено друг образ. Актрисата от Вашата душа иска да бъде пусната на воля. Измислете и роля: може би жената –вамп?!!! Бъдете сигурни – няма да съжалявате.

Риби
Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.