Близнаци: Днес обърнете внимания на вашия любим човек

173

Водолей: Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска

Овен
Когато трябва да разкажете за своите чувства, не се стеснявате. Днес тази Ваша черта ще се прояви особено ярко. Много ще се заинтересувате от някаква тема и ще задавате много въпроси, дори и те да се окажат не съвсем коректни. Ако сте убедени, че няма друг начин за разрешаване на ситуацията, освен да половувате факти, и ако сте готови да рискувате до някъде своята репутация, за да получите интересуващите Ви отговори то задайте своите въпроси до край.

Телец
Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете….

Близнаци
Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак
През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни
Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Дори и никога до сега да не сте вярвали в любовта от пръв поглед, днес ще се наложи да повярвате, защото точно таква любов ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, но при всички положения никой няма да бъде в състояние да даде логично обяснение на онова, което Ви се случва…

Стрелец
Компанията, която сте събрали около себе си, може извънредно много да покаже , какви всъщност се явявате. Вгледайте се по-внимателно за какво говори Вашият избор на приятели. Оценете колко енергия използвате за неща, които Ви се струват важни и необходими. Помислете, как бихте могли да усъвършенствате своята собствена роля в този свят. Например, можете да се заемете с благотворителност или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята щедрост, всъщност може много да измените, а това е изключително важно.

Козирог
Просто защото всички около Вас губят ума си, съвсем не значи, че и Вие трябва да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки момент ще се продъни, поемете въздух, а след това внимателно се вгледайте в ситуацията. Напълно вероятно е да си дадете сметка, че нещата съвсем не са толкова безднадеждни, колкото се опитват да я представят околните. Щом хладнокръвието Ви възтържествува, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…