Любопитно

Лъв: Внимавайте в отношенията с другите трима

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Рак

Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък на всякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно, а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Някаква черта на Вашия любим човек днес ще Ви дразни изключително много, макар че същата черта до момента много Ви е допадала. Само че точно в този ден тя ще предизвиква у Вас некoнтролирано и необяснимо чувство за злост. Впрочем, силите на действие са равни на силите на противодействие: от ненавистта до любовта е само една крачка.

Скорпион

В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят. Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е, заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог

Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей

Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво. Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби

Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашiят знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основeн лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

Източник: lamqta.com

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 2 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца