Още три болници у нас набират доброволци

71

До този момент по различните обяви документи са подали общо 118 доброволци

Кампанията на Българския лекарски съюз за координиране набирането на доброволци, студенти по медицина, които да подпомогнат дейността на изпадналите в нужда лечебни заведения в страната продължава. 16 вече са болниците попълнили генерирания формуляр и заявили своята необходимост от доброволци, съобщават от БЛС.

Обявите на лечебните заведения са активни в jobs.bg и по тях може да бъде кандидатствано. До този момент по различните обяви документи са подали общо 118 доброволци.

T рите болници, които подадоха своите заявления през последните 24 часа и чиито обяви вече са публикувани, са СБАЛПФЗ-ВРАЦА ЕООД – гр. Враца, „МБАЛ-СРЕДЕЦ“ ЕООД – гр. Средец И МБАЛ „Свети Панталеймон – София“.

Всички актуални обяви, по които доброволците, студенти по медицина, имат възможност да кандидатстват, могат да бъдат да намерени и на сайта на БЛС.

От организацията припомнят, че кандидатурите по отделните обяви ще се получават директно на предоставения от болницата електронен адрес. Всяко лечебно заведение от своя страна само ще осъществява подбора и връзката с одобрените на кандидати.