Близнаци: Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен

435

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговаряте на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това, макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци

Днес за сетен път ще се убедите в това, че светът е тесен. Напълно е възможно да се изясни, че вашите бивши любими хора отдавна се познават и са заедно, или че от няколко години работите в съседни кабинети със своята първа любов. Дали от тези обстоятелства ще извлечете полза или не, зависи само от Вас.

Рак

Ако имате за решаване въпроси, свързани с образование, обучение и пътуване, денят е изключително подходящ. В информацията днес ще търсите нови, незабелязани факти и може да измислите много интересни ходове в професионалната сфера. Денят е подходящ и за общуване с близки и приятели, както и за групови мероприятия – семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и находчиви. Деловите и романтични срещи ще преминат прекрасно.

Лъв

Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците, бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.

Дева

Само благодарение на рядката си сдържаност и също толкова уникалния самоконтрол, относително спокойно се справяте с неприятностите, които сякаш Ви засипват. Трябва да продължите движението напред, даже и ако по пътя Ви възникнат прегради и трудности. Днес звездите Ви проверяват за издръжливост и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте достойни. Ще се наложи не само да решавате собствените си проблеми, но и да подкрепяте близките си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умение да разбирате хората и да им съчувствате, ще направите деня по-лек и приятен за тези, които са Ви скъпи.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения (делови, професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Много подходящ ден, за да си намерите ново увлечение. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят изключително гладко и нови отношения не Ви интересуват, може да завъртите ситуацията към намиране на хоби. Например може да се заемете с изучаване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки.

Козирог

През този ден не се увличайте в устройване на личния живот: все едно, няма да постигнете нищо, което да бъде принципно ново. По-добре насочете своята енергия в някакво принципно ново русло – изграждане на нещо или поне ремонт. А Вашата половинка обезателно ще Ви помогне в това.

Водолей

Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво . Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби

Днес ще можете да преуспеете, благодарение на появата на нови партньори и съюзници. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате абсолютно всички откриващи се възможности. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да отвръщате с отказ на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Дадената ситуация не се отразява на отношенията си, но Вие сте недоволни от себе си.

Източник: lamqta.com