Внимавайте какво казвате през този ден

54

Луната е в знак Козирог до 15:18ч на 23 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно. През това време по-трудно се изпитва съчувствие към другите хора.

Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава – те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Продължава 6 лунен ден до 14:13ч на 22 октомври (от 13:14ч на 21 октомври)

Един от “благословените дни”, в който към земята се излива мощен енергиен поток. Аурата на деня е хармонична и не трябва да се нарушава от спорове, разправии. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Това е период на стабилност. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Също благоприятно въздействие оказват духовните практики.

Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Не ги разказвайте на никого.

Следва 7 лунен ден от 14:13ч на 22 октомври до 15:02ч на 23 октомври

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

6 и 7 лунни дни са подходящи за подстригване на косата.

6  слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не бива да им се отказва нищо!

Източник: Новини.бг