Кирил Десподов със силни думи към новия си отбор (ВИДЕО)

767

Футболистът на „Лудогорец“ сподели, че е щастлив, че е привлечен от тима, а до това се е стигнало бързо и лесно

Новото звездно попълнение на Лудогорец Кирил Десподов се изказа изключително ласкаво за клуба при представянето си днес. Той сподели, че е имал и други оферти, но с Лудогорец са се разбрали най-лесно, пишат от Нова.

„Искам да кажа, че съм щастлив. Благодаря на ръководството, че ме привлякоха. Разбрахме се много бързо и лесно, както и клубовете Лудогорец и Каляри. Имах други оферти преди Лудогорец, но другите не успяха да се разберат с Каляри. Като се свързаха с мен на 4-и октомври, на следващия ден се разбрахме и стана трансферът в Лудогорец“.

„Тук съм под наем, има доста висока откупна клауза. Ще дам всичко възможно от себе си. Всички футболисти са много добри, конкуренцията е доста висока на всеки един пост. Ще се радвам, че ще работя с професионални треньори в клуба“.

Вчера пристигнах. Всичко е на много високо ниво. Базата е невероятна, отношението на всички към мен е перфектно. Познавам повече от половината играчи в клуба – и българи, и чужденци. Всичко е на много професионално ниво. Мисленето доста ми се промени в чужбина. В Серия А се работи професионално. В Австрия отидох да играя, защото съм на възраст, на която трябва да се развивам, а не да тренирам за здраве и да си взимам заплатката. Израснах физически и ментално. Доста добре ми се отрази в чужбина. В България има по-силна конкуренция. И ЦСКА, и Локо Пловдив, и Берое играят добре“, допълни Кирил Десподов.

„Аз съм професионалист и ми се играе футбол. Не ми се състои просто отвън. Иска да се развивам и мисля, че Лудогорец е идеално място за това. Лудогорец показа голямо уважение и ме искаха в отбора. За събота треньорът ще си го прецени. Преди два дни играх мач. Ако вляза, ще дам всичко от себе си“, говори той.

„Повече от 60 процента ги познавам и познавам стила на игра на Лудогорец и ще ми допадне. Атакуващ футбол, предстоят много хубави мачове в Лига Европа, трябва да спечелим повече от тях, за да излезем от групата. Ще работя здраво, за да вляза в топ форма. Роден съм на 11.11 и мисля, че този номер ще ми донесе късмет“, сподели Десподов при представянето си.


Видео: Gong.bg