Кубрат Пулев: „Мачът на моя живот“ може и да не се състои

75

Преди броени дни Кобрата информира за предстоящия сблъсък, но от английска страна все още не са обявили двубоя

Боксовата ни звезда Кубрат Пулев заяви, че няма право да разкрива подробности относно предстоящия сблъсък с Антъни Джошуа. Преди броени дни самият Пулев обяви срещата, която трябва да се проведе на 12-и декември. Това обаче се е случило зад гърба на другата страна по договора, която е останала недоволна от действието на Кобрата, предава Gong.bg.

„Когато пуснах публикацията в своя Facebook в Англия и от Sky Sports „скочиха” за това, че съм обявил мача предварително. Това означава, че засега срещата все още не е обявена официално. Аз все пак си имам договор и затова сега нямам право да говоря нищо относно предстоящата среща. Очаквам съвсем скоро да обявят мача”, заяви Пулев на официална пресконференция.

„Въпреки че нищо не е обявено официално, аз все пак тренирам и се подготвям доста добре. Не е лесно да се организира подобен мач”, допълни боксьорът.

„Ако има публика, тя ще е много малко. Вярвам в собствените си сили. Аз съм достатъчно мотивиран. Вече сме в сериозна подготовка и очакваме да обявят „Мача на моя живот“, каза Пулев.

По публикацията работи Снежина Раева