Бони се пусна как плува чисто гола в басейн. Кой я снима? (ВИДЕО)

3572

Изпълнителката е възпитана на ценности и държи на морала, затова е помолила управителя на комплекса, в който гостува, да го използва извън регламентираното време

Фолкпевицата Бони лъсна чисто гола от минерален басейн във Велинград, където е явно на почивка, но така и не става ясно в каква компания.

Гласовитата изпълнителка помолила управителя на комплекса да й позволи да използва басейна извън регламентираното време, за да не се сблъсква с други хора и любопитни погледи. А явно и за да може да се съблече чисто гола, предава blitz.bg.

„Релакс без хора и бански…минерална русалка“, написа Бони под видеото, което ясно показва липсата на дрехи. А певицата е изпаднала в истински екстаз, след като през седмицата имаше натоварена програма откъм участия.


Със сигурност изпълнителката не би си позволила да се покаже в такъв вид пред хора, тъй като знаем, че е възпитана на ценности и държи на морала.

Последната й песен „Чакали“, която запя в дует с дъщеря си Миа-Михаела, продължава да е на челни позиции във всички музикални класации, което говори за сигурен хит. Бони признава, че по време на участията си това е най-исканата песен и щом я запее хората полудяват от кеф.