Телец: Днес ще получите интересно предложение

379

Козирог: Днес ще Ви се приискада се държите нетривиално и много весело, особено в обществото на Вашия любим човек.

Овен
Време  е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци
Вашата увереност в себе си ще се окаже днес много полезна, когато днес се наложи да се намесите в някаква ситуация и да действате решително. У пъзела не достигат елементи, които са именно у Вас. Ще спасите положението и това незабавно ще Ви направи звезда. Всичко това се случва за да Ви се покаже, че ако искате всичко да се свърши правилно, понякога се случва да направите това сами. Наистина ще усетите приятно вълнение, тъй като идват куп интересни неголеми проекти. Днешната Ви активност е идеална подготовка за следващите няколко седмици.

Рак
Днес Вашият любим човек дълго време ще Ви разказва за предимствата на този или онзи начин на прекарване на времето. Това няма да предизвика у Вас пристъп на радост, но не трябва да се доверявате на своите първи впечатления. Възможно е по-късно у Вас да се пробуди все-пак някакъв интерес.

Лъв
През този ден Вашият любим човек ще блесне пред Вас с ерудиция и то с такава, че няма да Ви остане нищо друго, освен да се удивлявате, от къде знае толкова интересни неща. Нека възхищението Ви бъде искрено, а това, което чуете, няма да е зле да запомните, защото ще може да го приложите на твърде много места в бъдеще.

Дева
На Вашия любим човек днес ще му е особено нужен някой, който да го подкрепя и да му помага при взимането на отговорни решения.Разбира се, че оптималния вариант е, Вие да сте този чоявк, но има и други приемливи варианти.

Везни
В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион
Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Стрелец
Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Днес ще Ви се приискада се държите нетривиално и много весело, особено в обществото на Вашия любим човек. За съжаление вероятността и той да споделя Вашето бодро и развеселено настроение не е особено голяма. Затова не разчитайте на това прекалено силно.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
Това, което неотдавна сте научили за себе си и за отношенията с другите хора в живота си, може да Ви доведе до объркване. Не трябва да се оплаквате, защото Вашите наблюдения са много ценни. Забравете за негативните моменти и се концентрирайте върху положителната страна на нещата. Непременно ще видите нещо, което ще Ви помогне да оправите даже и най-сложните и проблемни отношения. Отделете повече внимание за новооткритата истина – тя няма да се измени с времето. В живаота има моменти, които трябва да се научите да преодолявате!