Един от зеленчуците, които предпазват, е зелето. Приемът му потиска растежа на туморни клетки
Продукти, които намаляват риска от рак на гърдата, изброи Елена Малишева, телевизионна водеща и доктор на медицинските науки, предава Дарик.
Според лекаря, консумацията на праскови, които съдържат кверцетин, продукт с противораков ефект, ще помогне за предотвратяване на заболяването.
Тя също така посъветва да включите в храненето си зеле, което потиска растежа на туморни клетки с помощта на съдържащия се в него сулфорафан.
Освен това специалистът отбеляза ползите от доматите, съдържащи ликопен, който също предотвратява развитието на рак на гърдата.
„Зеле – 100 грама на ден, праскови – 300, домат – 100“, – каза Малишева в ефира на предаването „Живей здравословно!“.
Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…
Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…
Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…
Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…
Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…
Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…
Leave a Comment