Съвпадение или знак от Вселената е, когато често виждаме еднакви числа?

374

Ако често забелязваме повтарящи се числа, може би значи, че Вселената иска да ни каже нещо

Числата винаги са играели важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои комбинации са предричали щастие и успех, а други били използвани в различни пророчества, пише Edna.bg.

В цивилизации като вавилонската и индуистката числото е начало на всичко. Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас. Те показват една по-голяма реалност, която не винаги се усеща в нашето всекидневие.

Ако винаги попадаме на тези числа, докато гледаме часовника си, например 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би означава, че Вселената се опитва да ни каже нещо. Повечето хора вярват, че тази подредба сбъдва желания, но от значение е и точно кои числа сте видели. Те не са просто съвпадение, нито въпрос на случайност. Представляват ясен символ на синхронизма и прикриват по-дълбоко послание, идващо от духовния свят, разкривайки скрити тайни.

Най-мощно е числото 11, особено в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това означава, че голямата клетъчна памет се активира. Числото я стимулира, за да ни напомни нещо, което сме забравили. „11:11” е послание, че сме на правилния път и сме приведени в съответствие с по-голяма вибрация.

Ако видите три шестици случайно, означава, че прекалено сте се фокусирали върху материалния свят, а Вселената иска да ви припомни, че има много по-важни неща от вещите, а трите седмици се смятат за положителен знак. Ако случайно попаднат пред погледа ви, означава, че скоро ще реализирате всички свои планове и ви очаква период на хармония и щастие.

Относно трите нули. Нулата е символ на покоя. Ако я виждате често, това е знак, че сте преминали през най-големите си трудности и е време да си вземете поуки от тях, за да не се повторят отново.

 

По публикацията работи: Моника Цанкова