5 неща, с които да привлечем позитивна енергия през есента

113

За някои есента е дъжд, силен вятър, мокри крака, разрошена коса и липса на слънце. Понякога е трудно да се разделим с топлите летни дни и да се настроим на работен режим. Представяме списък с неща, които могат да повдигнат духа ни и да привлекат позитивната енергия в дома.

Ето какви предмети е хубаво да имаме в къщата си:

Еликсир с подправки срещу негативна енергия 

Превърнете кухнята си в духовна аптека този сезон, докато приготвяте селекция от специални напитки. Овкусете кафето си с щипка кимион. Той е символ на борбата срещу злите сили и верността в брака. Ако сте почитатели на виното, чудесно средство за самолечение е домашното греяно вино (ще донесе късмет в любовта) с джинджифил (предпазва от кошмари) и индийско орехче (избистря мислите и помага по пътя към проствелението).

Кристалът e твоят щит през студените месеци

Опалът е синоним на есента. Той придава тайнственост и харизма, увеличава силата на привличане. Носете го като талисман, който ще ви донесе силни положителни емоции. Черният турмалин също е добра опция. Той е силно оръжие срещу енергийни вампири и може да помогне при паник атаки.

Изпълнете дома си с успокояващи аромати

Така с приятния есенен мирис ще поканите в дома си и позитивната енергия. Канелата например се свързва с последните месеци от календара, но и създава позитивни духовни вибрации и предпазва от зли сили.

По това време на годината природата ни дава възможност да се сдобием с ценни природни амулети.

Боровите шишарки например носят късмет и благоденствие.

Най-добрият начин да се погрижите за тялото и душата си е чрез качествената храна.

Есента е време, в което трябва да заредим тялото си с вкусни и полезни продукти, за да се подготвим за изпитанията на зимата. Тиквата е един наистина удивителен зеленчук, който притежава многобройните полезни хранителни качества.

Източник: edna.bg