Стъписващо убийство: Онлайн звезда бе изгорена от бившия си, докато снима видеоклип

346

Докато излъчва клип в социална мрежа, бившият съпруг на звездата нахлул в къщата, в ръцете му имало брадва и кутия с бензин

Жестокото убийство на млада звезда от видеоплатформата Douyin (китайска версия на TikTok) бе извършено в КНР.

Бившият съпруг я изгорил жива, докато я облива с бензин. Жертвата е Ламу А., на 30 години, от провинция Съчуан, пише blitz.bg.

На 14 септември младата жена се включила на живо, за да си побъбри с абонатите си, които наброяват 782 000, съобщава Beijing Youth Daily. Този процес внезапно бил прекъснат: появил се черен екран и зад кулисите се чули ужасни женски писъци.

В продължение на два дни звездата не показваше никаква активност в социалната мрежа, а след това сестра й заяви, че жената е била жестоко нападната.

Точно в разгара на предаването бившият съпруг на звездата нахлул в къщата, в ръцете му имало брадва и кутия с бензин. Той се нахвърлил върху момичето, залял я с бензин и я запалил точно пред семейството ѝ.

Жертвата е хоспитализирана с 90% изгаряния по тялото, но е починала след две седмици борба за живот.

Бившият съпруг на жената е задържан, сега служителите на реда разследват мотивите му. Предполага се, че той е извършил престъплението заради развода, за който Лама е подала молба, тъй като съпругът й систематично я биел. Младата жена имала две деца.