Бомба от емоции: Най-мощното пълнолуние за 2020г. Как ще повлияе на вашата зодия?

447

По време на това пълнолуние може да се почувствате така, сякаш нещо ви принуждава да покажете всичките си емоции

Октомври започва с Луна на реколтата в Овен. Наричаме пълнолунието, което е най-близко до есенното равноденствие (22 септември), Луна на реколтата, тъй като отбелязва прехода на сезоните и сезона на реколтата.

По време на това пълнолуние може да откриете противоречие между желанието си да послушате инстинктите си и да обуздаете свободата си, като същевременно поддържате мира във взаимоотношенията. Въпреки че инстинктът може да ви провокира да следвате импулсите си, също така осъзнавате как това поведение може да повлияе на другите и мнението им за вас. Понякога обаче просто трябва да изразите своята страст и да обърнете внимание на това кой я оценява.

Това пълнолуние ще бъде особено хаотично, защото в момента Марс – управляващата планета на Овена – е ретрограден. Също така образува квадрат със Сатурн, планетата на кармата, границите и времето, увеличавайки разочарованието и усещането, че нищо не се движи достатъчно бързо. По време на това пълнолуние може да се почувствате така, сякаш нещо ви принуждава да покажете всичките си емоции.

Ето какво да очаквате от пълнолунието тази вечер според зодията си: 

Овен

Измина доста време, откакто последно си позволихте да си поплачете добре. Пуснете си романтична драма, сипете си чаша вино и се запасете с кутия кърпички. Оставете вашите емоции да потекат. Обещаваме, че ще се почувствате по-добре след това!

Телец

Прекалено сте заети да си спомняте за миналото и да мечтаете за бъдещето, за да осъзнаете, че животът ви всъщност е наистина хубав тук и сега. Оценявайте това, което имате в момента!

Близнаци

Един приятел иска вашата помощ. Но преди да му дадете времето и съветите си, уверете се, че сте на правилното място, за да помогнете – ако сте в лошо настроение, трябва да изчакате малко преди да се притечете на помощ.

Рак

Предстои ви голяма възможност на работното място, веднага след като нещо друго приключи. Време е да се изявите и да покажете отговорната си страна. Излезте от черупкат си и позволете на другите да видят как блестите!

Лъв

Вашата приключенска страна се обажда! Отдайте се на импулсивната си огнена енергия и направете смел ход. Доверете се на интуицията си. Ще успеете ли? 100% гарантирано!

Дева

Време е да направите някои промени. И по-конкретно, време е да се освободите от всичкия стар багаж, който носите наоколо. Очаква ви искрящо нова енергия, ако само ѝ направите нужното място.

Везни

Трябва да устоите на желанието да изпратите съобщение на бившия си или да проверите фейсбук страницата му. Изкушаващо е, но това просто ще ви отведе в емоционална дупка. Не го правете!

Скорпион

Една от вашите сочни тайни е на път да излезе наяве, карайки ви да съжалявате, че не сте я запазили по-добре. Вместо да се защитавате, променете разказа и се смейте на клюките. Вземете силата си обратно!

Стрелец

Време е да разберете какво искате и от какво имате нужда в романтичните си връзки. Използвайте това пълнолуние, за да направите разумен избор за това, което ви прави щастливи. Доверете се на емоциите си!

Козирог

Гледате прекалено много в миналото, за да разберете настоящето. И оставате заклещени там, но не можете да живеете вечно в миналото! Трябва да продължите напред.

Водолей

Стар приятел иска да се свърже неочаквано с вас – и иска да се извини за начина, по който е постъпил в миналото. Това е чудесна възможност да се сдобрите и да започнете на чисто, но наистина ли сте готови да направите тази крачка?

Риби

Има нещо, което трябва да научите за любовта. А именно, трябва да се научите да уважавате границите на другите хора и да задавате свои собствени. Всъщност здравословните граници могат да направят връзката ви още по-силна!