Транссексуална пловдивчанка е кандидатка за Мис Плеймейт (СНИМКИ)

blank
Снимка: Instagram

Симона е първата в историята транссексуална красавица, която ще се бори за наградата

Тази година конкурсът Miss Playmate ще е по-различен. В него се включват изключително интересни кандидатки, като сред тях е и 23-годишната Симона Галинова. Тя е първата в историята транссексуална красавица, която ще се бори за наградата. За нея това е мечта, за която се бори с години.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Simona Galinova (@galinovasimona) на

В интервю за „На Кафе“ Симона разказва, че усеща, че е различна още като дете. Тогава я влекат куклите, играе си повече с момичетата, а по-късно започва да харесва момчета. За първи път се облича като жена на един Хелоуин, когато с приятелка отиват на дискотека Самата трансформация започва първо с приема на женски хормони. Следват филърите, гърдите, а накрая и операцията по смяна на пола. Въпреки болката, желанието ѝ е по-голямо.

Днес Симона е убедена, че е много повече жена, отколкото доста момичета, родени в тялото на жени. Симона е и по лична карта жена. Често хората били изненадани, когато разберат, че тя в миналото си е била мъж, но е категорична – никога не е усещала лошо отношение към себе си. Нещо повече – всичките ѝ гаджета я определяли като много специална.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Simona Galinova (@galinovasimona) на

Самата Симона е от съвсем обикновено семейство – майка ѝ работи в хотел, а баща ѝ е строител. Не им е казвала, че иска да стане жена. Просто станала. Днес признава, че детството ѝ липсва, но заради безгрижието и игрите.

Кандидатката за Miss Playmate не работи. Ако не спечели конкурса, иска да се занимава с мода. Сега я издържа приятеля ѝ. Шопингът ѝ е страст и през ден-два е на пазар.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама