Горещи признания на Мария Игнатова удариха Рачков в емоциите

blank
Снимка: Facebook

Тв водещата сподели, че най-голямата й любов до сега е настоящият й приятел Нойзи

Дори и вече разделени от доста време Мария Игнатова и Димитър Рачков продължават да бъдат свързвани един с друг в публичното пространство. Този път обаче, блондинката призна нещо, от което на тв водещия със сигурност не му е станало много приятно, пише blitz.bg.

В първия си ефир като водеща на „Папараци – ново 20“ русата фурия направи неочаквано и доста култово признание за личния си живот, каквото отдавна не е правила.

Изкусителната блондинка призна, че голямата й любов е Ивайло Цветков – Нойзи, с когото направиха всичко възможно в последните месеци да скрият връзката си, но не особено успешно. В първото издание на предаването Мария Игнатова интервюира продуцентът Андрей Арнаудов, на когото нямаше как да не сподели тази интимна подробност.

Освен всичко друго, блондинката направи и още едно любопитно признание – че е била девствена до 23-тата си година.

„Коя е най-голямата ти любов?“, попита Мария Андрей, а тя отвърна – „Ивайло“. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: „Не ставай нагъл“. Разбира се, отдавна е ясно, че става въпрос за Нойзи, който нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

- Реклама -